19 juni: Webinar Gamen en sociale media

Wil je als ouder je kennis over sociale media en gamen vergroten en wil je weten hoe je met je kind in gesprek kunt gaan over dit onderwerp? Op woensdag 19 juni 2019 organiseert Brijder Jeugd Preventie, in samenwerking met CJG Haarlemmermeer een webinar voor ouders van kinderen in de leeftijd van 12-23 jaar. Dit webinar vindt plaats van 20:00 uur tot 21:00 uur en is gratis te volgen op computer, tablet of telefoon.

Tijdens het webinar vertellen professionals van Brijder Jeugd en het CJG Haarlemmermeer je meer over de leuke en risicovolle kanten van sociale media, gamen en beeldschermgebruik. Je komt te weten of en wanneer er sprake is van een verslaving en hoe je daar als ouder mee om kunt gaan. In dit webinar geven wij je concrete tips mee over hoe je met je kind in gesprek kunt gaan over deze thema’s, ook als je je zorgen maakt.

Wat is een webinar?

Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen kan deelnemen, vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet. Tijdens het webinar kun je via een afgeschermde chat vragen stellen aan onze experts.  Jouw vragen worden zoveel mogelijk tijdens het webinar beantwoord.

Meedoen

Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door je nu alvast aan te melden via Brijder.