Maatregelen corona

CJG Haarlemmermeer bereikbaar via telefoon en online contactformulier

De ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar in rap tempo op. Ook in deze periode wil het Centrum voor Jeugd en Gezin de jongeren, ouders en professionals zo goed mogelijk blijven ondersteunen.

De medewerkers van het CJG staan ook in deze periode voor je klaar. Heb je een vraag over opgroeien en opvoeden, bel dan het CJG Haarlemmermeer op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op 023 – 55 41 588. Of vul het online contactformulier in. We nemen binnen 48 uur contact met je op.

In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus staan we je voorlopig telefonisch te woord, of via Skype of e-mail. Een gesprek op onze CJG-locatie of op huisbezoek komen is helaas niet mogelijk.

Vragen over corona?

Op de site van het RIVM vind je een actuele lijst met vragen en antwoorden. Deze lijst wordt dagelijks aangevuld. Hier lees je bijvoorbeeld wat je kunt doen om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Je kunt met vragen over het coronavirus ook terecht bij het publieksinformatienummer 0800 1351.

Vragen over het coronavirus kun je stellen aan de GGD. Veel informatie over de lokale status kun je al vinden op de website van de GGD Kennemerland. Zij werken nauw samen met de Veiligheidsregio Kennemerland.

Maak je je zorgen over de nieuwe thuissituatie?

Op Opvoeden.nl en Nji.nl lees je hoe je kunt omgaan met deze ongewone periode. Of bekijk wat je kunt doen als de spanningen thuis oplopen (pdf). Op Mediaopvoeding.nl vind je tips voor het schermgebruik van je kind.

Villa Pinedo voorziet gescheiden ouders van tips met een gratis online training voor alle gescheiden ouders tot en met 12 mei.

Heb je ons webinar ‘Hoe kom je als gezin de coronaperiode door?’ gemist? Je kunt het webinar terugkijken tot 30 mei.

Maak je je zorgen over de nieuwe thuissituatie nu de kinderen niet naar school gaan? Neem gerust contact op met het CJG Haarlemmermeer. We denken graag met je mee en kijken samen naar mogelijke oplossingen.