GOED NIEUWS-krant van het CJG H’meer biedt spetterende actie

De GOED NIEUWS krant van het Centrum van Jeugd en Gezin (CJG) Haarlemmermeer is verschenen. In deze editie stellen organisaties binnen de Haarlemmermeer zich voor en vertellen hun goed nieuws verhaal over opvoeden en opgroeien. Naast alle informatie staat er ook weer een leuke en vooral spetterende actie in de krant. Hiervoor vond CJG de samenwerking met Sportcomplex Koning Willem-Alexander (SKWA), SportPlaza De Estafette en De Sporthoeve.

Screenshot 2016-07-26 at 11.49.35

Waarom een GOED NIEUWS krant?

Lees hier meer over in het voorwoord van de digitale versie van de GOED NIEUWS-krant.

Week van de opvoeding

Van 5 t/m 11 oktober is het Week van de opvoeding. Het thema van deze week is ‘Geef me de vijf!’. Mascha van Heuven, consulent bij het CJG en zelf moeder, dacht daarbij meteen aan sporten, meer specifiek zwemmen. Haar ervaring is dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met zwemmen met je kind. “Een geweldige manier om iets samen met je jonge spruit te ondernemen en de band te versterken. Je leert (meer) vertrouwen in je kind te krijgen en daarmee je kind in jou!” Want uit ervaring weet ze dat niet iedere ouder het water omarmt. “Het was ons daarom een groot genoegen dat de zwembaden direct enthousiast waren over de actie die we hadden bedacht”, aldus Mascha.

Spetterende actie

Samen met Sportcomplex Koning Willem-Alexander (SKWA), SportPlaza De Estafette en De Sporthoeve geeft CJG 400 zwemkaarten gratis weg aan de inwoners van de Haarlemmermeer. Wat je hiervoor moet doen, is terug te lezen in de GOED NIEUWS krant. De krant wordt in een oplage van 50.876 huis-aan-huis verspreid in de gemeente. Heeft u geen exemplaar van de krant ontvangen? Lees de GOED NIEUWS-krant dan online en kijk direct hoe je mee doet aan de sportieve actie (zie pagina 22).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord