Gratis CJG-webinar Help, ik ontplof! op 6 oktober 2020

Help, ik ontplof!

Wil je beter leren omgaan met de emoties van je kind en zelf ook rustiger reageren? Geef je dan op voor het gratis CJG-webinar Help, ik ontplof! op dinsdagavond 6 oktober 2020. 

Niemand maakt zoveel emoties bij je los als je eigen kind. Positieve, maar ook negatieve. Ze krijgen je snel op de kast, ook al nemen we ons voor om rustig te blijven. Klinkt simpel dat rustig blijven, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Wil jij het anders? Wil jij beter om kunnen gaan met de emoties van je kind? Rustiger reageren? Meld je alvast aan voor ons gratis webinar, speciaal voor ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Je kunt het anoniem bijwonen via je laptop, tablet of smartphone. 

Praktische tips

In het webinar krijg je tips die je meteen kunt toepassen in de praktijk en krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is de functie van emoties?
  • Waar komen die heftige emoties bij jou en je kind vandaan?
  • Waarom is het belangrijk om ontploffen te beperken?
  • Hoe hou je het behapbaar en verminder je ontploffen?
  • Hoe kun je goed reageren op heftig gedrag of heftige emoties van je kind?

Wat is een webinar?

Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen kan deelnemen, vanaf elke gewenste plek via laptop, tablet of smartphone. Aan het einde van het webinar is er ruimte voor vragen die je via een chat kunt stellen aan webinar-presentatrice Tischa Neve. Jouw vragen worden zoveel mogelijk tijdens het webinar beantwoord.

Wie is Tischa Neve?

Tischa Neve presenteert het gratis CJG-webinar Help, ik ontplof! en is naast moeder ook kinderpsycholoog en opvoedkundige. Je kunt haar kennen van tv (‘Schatjes’, Koffietijd, Catherine, Hart van Nederland) en als deskundige in tijdschriften als Psychologie Magazine en Ouders van Nu.

Aanmelden webinar Help, ik ontplof!

Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door je nu alvast aan te melden op de aanmeldpagina. Let op: het webinar is het beste te volgen met browser Google Chrome. Je voornaam is zichtbaar voor anderen als je een vraag stelt via de chatfunctie. Als je dat niet wilt, geef je een verzonnen naam op.

  • Webinar ‘Help, ik ontplof! 
  • Voor ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar 
  • Dinsdag 6 oktober 2020 van 20.30-21.30 uur  

Terugkijken is mogelijk

Het webinar is tot een maand na uitzending terug te kijken. Vragen stellen kan alleen tijdens de live uitzending (en natuurlijk op werkdagen bij het CJG Haarlemmermeer).