Gratis webinar Hoe help ik mijn kind de scheiding door?

Kind hand moeder

Op donderdag 30 januari 2020 organiseert het CJG Haarlemmermeer een gratis webinar ‘Hoe help ik mijn kind de scheiding door?’, gegeven door kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve. Na afloop is er een speciaal telefonisch spreekuur, verzorgd door CJG, Altra, GGD en Spirit.

Een scheiding is enorm heftig. Voor jezelf, maar zeker ook voor de kinderen. Hoe kun je er nu voor zorgen dat de kinderen zo goed mogelijk de scheiding door komen? In dit webinar voor scheidende of gescheiden ouders geeft Tischa Neve tips:

  • Hoe vertel je je kinderen dat je gaat scheiden?
  • Wennen aan de nieuwe situatie, hoe maak je dat makkelijker?
  • Hoe ga je om met de emoties van je kinderen? En die van jezelf?
  • Welke dingen zijn belangrijk om te doen in het proces van een scheiding met kinderen?

Wie is Tischa Neve?

Tischa Neve is naast kinderpsycholoog (bekend van tv) en opvoedkundige ook ervaringsdeskundige. Als kind zijn haar ouders gescheiden en de manier waarop dat ging, heeft een behoorlijke invloed gehad op haar leven. Zelf is Tischa sinds begin 2017 ook gescheiden, dus zij heeft het hele proces met haar ex en hun zoontje ervaren.

Wat is een webinar?

Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen kan deelnemen, vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet. Aan het einde van het webinar is er ruimte voor vragen die je via een chat kunt stellen aan Tischa Neve. Jouw vragen worden zoveel mogelijk tijdens het webinar beantwoord.

Aanmelden webinar Hoe help ik mijn kind de scheiding door?

Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door je nu alvast aan te melden op de aanmeldpagina. Let op: het webinar is het beste te volgen met browser Google Chrome. Je voornaam is zichtbaar voor anderen als je een vraag stelt via de chatfunctie. Als je dat niet wilt, geef je een verzonnen naam op.

 

Wat? Webinar Hoe help ik mijn kind de scheiding door?

Wanneer? Donderdag 30 januari 2020, van 20.00 uur tot 21.00 uur*

Het telefonisch spreekuur is van 21.00 uur tot 22.00 uur, bel 023 55 41 588 (CJG).

Voor wie? Voor ouders die in een scheiding zitten of net zijn gescheiden

*Komt het tijdstip jou niet uit? Meld je dan toch aan, je kunt het webinar in je eigen tijd terugkijken tot een maand na uitzending.

 

Heb je nu al een vraag over dit onderwerp? Neem contact op met CJG Haarlemmermeer.