Gratis webinar Hoe help ik mijn kind de scheiding door?

Op donderdag 19 oktober organiseert het CJG Haarlemmermeer een gratis, interactief webinar ‘Hoe help ik mijn kind de scheiding door?’, gegeven door kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve. Het is het tweede webinar in een serie van vier.

Een scheiding is enorm ingrijpend. Voor jezelf, maar zeker ook voor de kinderen. Hoe kun je er nu voor zorgen dat de scheiding de kinderen zo min mogelijk belast? In dit webinar geeft Tischa Neve tips hoe je jouw kinderen goed kunt begeleiden tijdens het proces van een scheiding. Hoe vertellen jullie het aan de kinderen? Hoe ga je om met hun emoties en die van jezelf? Welke dingen zijn nou essentieel om te doen?

Tischa is naast kinderpsycholoog en opvoedkundige ook ervaringsdeskundige. Als kind zijn haar ouders gescheiden en de manier waarop dat ging, heeft een behoorlijke impact gehad op haar leven. Zelf is ze sinds kort ook gescheiden.

Ben jij gescheiden, zit je midden in een scheiding of denk je eraan en wil je zorgen dat jouw kinderen zo goed mogelijk door en uit jouw scheiding komen? Meld je dan snel aan voor dit webinar, bomvol inspiratie en tips! Je kunt het anoniem bijwonen via je laptop, tablet of smartphone. Ouders uit regio Haarlemmermeer, Zuid-Kennemerland en IJmond zijn van harte uitgenodigd.
Aanmelden doe je via: http://grootenklein.nl/webinars/webinar-scheiding/

Update: let op, dit webinar is al geweest. Je kunt het webinar ‘Hoe help ik mijn kind de scheiding door?’ nog wel tot 20 november zien door te klikken op de link webinar terugkijken. Vul daarna je naam in (mag een nickname zijn) en een e-mailadres en bekijk het webinar.

Webinar-agenda

Woensdag 4 oktober 2017: Pubers!
Donderdag 19 oktober 2017: Hoe help ik mijn kind de scheiding door?
Donderdag 11 januari 2018: Help ik ontplof!
Donderdag 1 februari 2018: Opa’s en oma’s als medeopvoeders

Alle webinars zijn van 20.30 tot 21.30 uur.