Live webinar Help (en hoera) een scherm! terugkijken

Kind kijkt naar tv-scherm

In de Week van de Opvoeding organiseerde het CJG Haarlemmermeer een gratis live webinar over schermdrang en mediaopvoeding. Heb je dit webinar gemist? Geen probleem: tot en met 3 november 2022 kun je het webinar gratis én in je eigen tijd terugkijken.

Het webinar ‘Help (en hoera) een scherm!’ werd op 5 oktober 2022 kosteloos aangeboden door het Centrum voor Jeugd en Gezin Haarlemmermeer. Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige, deed de presentatie. In dit webinar vertelde zij hoe je meer relaxed om kunt gaan met je kind en de schermen om hem heen en hoe je goed voorbereid de mediaopvoeding in gaat. Het webinar was speciaal bedoeld voor ouders en opvoeders met kinderen in de leeftijd van 1 tot 11 jaar.

Webinar terugkijken

Kwam het tijdstip jou niet uit en ben je je vergeten aan te melden? Klik op de link webinar terugkijken. De online presentatie duurt ongeveer 75 minuten en is tot en met 3 november 2022 terug te zien. Let op: het webinar is het beste te volgen met browser Google Chrome.

Persoonlijke vraag?

Heb je een persoonlijke vraag over opgroeien en opvoeden en wil je dat iemand met je meedenkt? Neem dan contact op met CJG Haarlemmermeer.

Andere webinars

Benieuwd naar onze andere webinars? Bekijk de webinar-agenda.