Webinarserie Get up! Tijdens de lockdown

Wil jij ook meer rust, verbinding en gezelligheid thuis nu iedereen op elkaars lip zit? Bekijk de vier gratis webinars van opvoedkundige Tischa Neve met tips om de lockdown makkelijker door te komen als gezin. En wil je je kind weglokken van het scherm? Bekijk dan zeker ook de 21 filmpjes met sportieve spelletjesideeën van Jonger Oranje.

 

Voor wie?

De opvoedkundige webinars zijn bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. De sportieve spelletjes zijn leuk voor ouder en kind.

 

Door wie?

Tischa Neve is kinderpsycholoog en opvoedkundige. Zij maakte deze webinars samen met team Jonger Oranje.

 

Bekijk de 4 webinars uit de serie Get up! tijdens de lockdown

‘Get up! Tijdens de lockdown‘ bestaat uit 4 korte webinars van 25 minuten met opvoedinspiratie vol handvatten en tips, voorbeelden en uitleg. Je kunt ze makkelijk tussendoor bekijken. Bij de eerste drie webinars krijg je 7 actieve, sportieve filmpjes en opdrachten van team Jonger Oranje voor het hele gezin om samen te bewegen.

Meld je aan met je voornaam en mailadres, na afloop van het webinar ontvang je een mail met de spelletjes en de handout.

Webinar 1. Beter meewerken en luisteren (meld je hier aan)

Elke ouder weet dat kinderen niet altijd luisteren. Dat hoort erbij en Tischa Neve legt uit waarom dat is. Ook vertelt zij hoe jij je kinderen kunt helpen om makkelijker en gezelliger mee te werken en te luisteren. Wie wil dat nou niet?

 

Webinar 2. Meer contact en verbinding (meld je hier aan)

Contact en verbinding in je gezin is heel belangrijk. Het zorgt ervoor dat alles makkelijker verloopt en er minder gedoe, ruzie en hoogoplopende emoties zijn. En natuurlijk krijg je tips voor meer contact en verbinding met je gezin.

 

Webinar 3. Omgaan met pittige emoties (meld je hier aan)

Tischa Neve geeft je inzicht in oplopende emoties en boze buien. En, waarom alle emoties goed zijn en er mogen zijn en hoe dat ervoor zorgt dat alles behapbaarder wordt en blijft. Zeker nu.

 

Webinar 4. Rustiger en gezelliger de lockdown door (meld je hier aan)

Een webinar vol praktische tips om deze periode thuis als gezin relaxter en met meer gezelligheid door te komen. De beste tips op een rij!

 

Andere webinars

Ben je nieuwsgierig naar onze andere webinars? Je kunt ook twee webinars uit 2020 terugkijken: Hoe kom je als gezin de corona-periode door? En Help, een puber in huis!

 

Persoonlijke vraag?

Heb je een persoonlijke vraag over opgroeien en opvoeden en wil je dat iemand met je meedenkt? Neem dan contact op met CJG Haarlemmermeer.