Ouders Inc: dé online oudercursus in de tropenjaren

Ouders Inc online oudercursus

De eerste jaren met een kind zijn best pittig. Daarom is er een online cursus ontwikkeld voor ouders die ook weleens moe zijn, ruzie maken, onzeker zijn of gewoon meer willen weten over het ouderschap.

 

Cursus? Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Wat wel? Het gaat om praktische tips, tools en oefeningen over 11 herkenbare onderwerpen voor ouders met een kind van 0 tot 4 jaar. Je kiest zelf het onderwerp dat bij jou en je partner past, ongeveer 10 minuten per onderwerp en gewoon vanuit huis. Dat komt mooi uit met jouw spaarzame tijd.

 

Voordelen

Door het volgen van de cursus kom je sneller in je ouderrol en kun je dus ook eerder genieten van je gezin. Jullie leren samenwerken en gezond ruzie maken, want dat hoort er ook bij. Ook neem je meer tijd voor jezelf en elkaar, want dat is en blijft belangrijk. Wil je eerst weten wat andere ouders vinden van Ouders Inc, bekijk dan het filmpje op de site (klik op de witte button ‘Bekijk wat Ouders Inc is’).

 

Aanmelden

Gun je je gezin een goede start? Ga dan naar de website van Ouders Inc en meld je aan met je postcode. Ouders Inc (voorheen Pinkcloud) is gratis voor ouders in Haarlemmermeer.