Spel- en praatgroep Kinderen In Een Scheiding start vanaf 4 maart

Ook dit jaar is er weer KIES, de spel- en praatgroep voor kinderen van 8-12 jaar waarvan de ouders gescheiden zijn. De kinderen leren hierdoor beter om te gaan met hun eigen situatie en de gevolgen van de scheiding.

 

Bij de spel- en praatgroep KIES wordt onder leiding van twee KIES-coaches aan de hand van de KIES-coachingsmethodiek het proces van scheiding doorlopen. De kinderen leren hierdoor beter om te gaan met hun eigen situatie en de gevolgen die zij ervaren van de scheiding. Tijdens de bijeenkomsten worden verschillende werkvormen gebruikt die afgestemd zijn op de behoeftes van de groep kinderen. Vooraf is er een ouderbijeenkomst en achteraf een evaluatiemoment.

Waar en wanneer?

KIES vindt plaats op het kantoor van Levvel (voorheen Spirit), Binnenweg 16 in Hoofddorp. De bijeenkomsten zijn wekelijks op 8 donderdagen van 15.30 tot 16.30 uur. Het gaat om: 4 11, 18 en 25 maart en 1, 8, 15 en 22 april (na de voorjaarsvakantie dus). Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Aanmelden kan via Klaartje Sluijs, KIES-coach, telefoon 06 50 83 64 58, k.sluijs(apenstaartje)spirit.nl. Van beide ouders (met gezag) is toestemming noodzakelijk.

Na aanmelding neemt de coach contact op met ouders om kennis te maken en om te bekijken of KIES passend is voor het kind.

Cursusaanbod

Benieuwd naar wat er nog meer wordt aangeboden aan cursussen en trainingen op het gebied van opgroeien en opvoeden? Kijk dan naar het cursusaanbod van onze partners. Het meeste is kosteloos voor inwoners van Haarlemmermeer.