Stoere Schildpadden en Dappere Dino’s

Dit najaar starten de speelse cursussen Stoere Schildpadden en Dappere Dino’s. Jonge kinderen van gescheiden ouders leren hierdoor om te gaan met veranderingen en emoties rond de scheiding.

Stoere Schildpadden is er voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar (groep 1 en 2). De kinderen ervaren steun en kunnen zich even ontspannen. Ook leren ze om zich niet schuldig te voelen en krijgen meer zelfvertrouwen en energie.
Dappere Dino’s is er voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar (groep 3 en 4). De training is bedoeld om kinderen beter om te laten gaan met gevoelens na de scheiding. Ook ervaren zij steun van leeftijdgenootjes die hetzelfde meemaken.

Waar en wanneer?

Beide trainingen vinden plaats op het kantoor van Levvel (voorheen Spirit), Binnenweg 16 in Hoofddorp. Stoere Schildpadden is wekelijks op 12 donderdagen van 15.00 tot 15.45 uur. Het gaat om: donderdag 16 september tot en met 2 december 2021. Dappere Dino’s is ook op deze 12 donderdagen, maar dan van 16.30 uur tot 17.15 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Meld je aan via aanmelden@levvel.nl. Van beide ouders (met gezag) is toestemming noodzakelijk.
Na aanmelding neemt de trainer contact op met ouders om kennis te maken en om te bekijken of de training passend is voor het kind. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen met de trainers: g.d.vries@levvel.nl (Grietje de Vries) en k.sluijs@levvel.nl (Klaartje Sluijs).

Benieuwd naar andere cursussen en trainingen van onze partners? Neem een kijkje in het cursusaanbod voor ouders en kinderen in Haarlemmermeer.