Vanavond workshop APK voor je relatie

Vanavond wordt de gratis workshop APK voor je relatie georganiseerd door Spirit in Hoofddorp. Geef het contact met je partner weer een boost!

apk-voor-je-relatie

Auto’s gaan voor groot onderhoud naar de garage om gebreken te voorkomen. Maar hoe houd je oog voor elkaar als partners als je opgeslokt wordt door je gezin, je werk en vrije tijd?

Tijdens de week van de opvoeding start Spirit op maandag 3 oktober met een serie inspirerende workshops: “APK voor je relatie: hoe is ons contact als partners?” Onder leiding van twee cursusleiders worden tips en tools gegeven voor verdieping in je relatie. Het thema van deze eerste avond is partnerschap-ouderschap. Ontdek hoe jouw relatie nog sterker kan worden. De avond bestaat uit een dynamisch geheel. Persoonlijke toespraken van cursusleiders worden afgewisseld met leuke en interessante filmpjes. Daarnaast ga je met je eigen partner in gesprek en voer je verschillende opdrachten uit om meer inzicht te krijgen in je relatie. Jullie bevindingen hoef je niet in de groep te delen, die zijn voor jullie samen.

Drie vervolgworkshops (naar wens)

Tijdens de workshop op maandag 3 oktober kan jij en je partner beslissen of je gaat deelnemen aan de drie vervolgworkshops. De thema’s van deze workshops zijn: de kunst van het communiceren, conflicten oplossen, intimiteit en seks, ouders en schoonouders.

Voor wie:
De workshops zijn voor ieder stel met kinderen, dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie.

Voor aanmelding en informatie kun je contact opnemen met Vanessa van Dam-Wesselius, 06- 54290477, mailto:v.v.Dam@spirit.nl

Locatie: Nieuweweg 61 te Hoofddorp
Datum en tijd: maandag 3 oktober 19.30 uur tot 21.30 uur
Kosten: geen (wel opgave vooraf!)