Webinar Help, een puber in huis!

Tischa Neve en puber in keuken

Wil jij graag inspiratie om de coronatijd met je puber én daarna zo goed mogelijk door te komen? Doe dan mee met ons gratis webinar ‘Help, een puber in huis!’ op maandag 18 mei 2020.

 

Een puber in huis… Dat is voor velen normaal gesproken al best een uitdaging! Naast grappig en lief kunnen pubers namelijk ook onvoorspelbaar, onuitstaanbaar en emotioneel zijn. Aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen en dat valt niet altijd mee. Helemaal niet nu je puber zonder schoolbezoek ongeveer 24/7 thuis zit.

 

Wat is een webinar?

Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen kan deelnemen vanaf elke gewenste plek via laptop, tablet of smartphone. In dit webinar helpt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve je op weg met uitleg over pubergedrag en geeft tips hoe je daarmee om kunt gaan. Je kunt ook live vragen stellen via de chat-functie.

 

Help, een puber in huis!

  • Wat schuilt er achter het dwarse gedrag van een puber, wat maakt dat je puber pubert?
  • Welke manier van communiceren en benaderen werkt het beste?
  • Hoe maak je samen afspraken en stel je grenzen?
  • Hoe kom je samen de dagen thuis door?
  • Hoe zorg je ervoor dat je puber de coronamaatregelen serieus gaat/blijft nemen?

 

Praktische informatie en aanmelden

Het webinar wordt georganiseerd door CJG Haarlemmermeer. Tischa Neve, kinderpsychologe en opvoedkundige, doet de presentatie. Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door je aan te melden op de aanmeldpagina. Je hebt alleen een computer, tablet of smartphone nodig met een stabiele internetverbinding en geluid. Het webinar is het beste te volgen met browser Google Chrome. Je voornaam is zichtbaar voor anderen als je een vraag stelt via de chatfunctie. Als je dat niet wilt, geef je een verzonnen naam op.

 

Gratis webinar ‘Help, een puber in huis!’

Voor ouders van kinderen van 11 tot ongeveer 17 jaar

Maandag 18 mei 2020 van 20.30-21.30 uur*

*Mocht het tijdstip van het webinar niet uitkomen, geen probleem! Als je je aanmeldt, ontvang je een linkje waarmee je het nog een maand lang terug kunt kijken. Vragen stellen kan alleen tijdens de live uitzending.

 

Ben je nieuwsgierig naar onze andere webinars? Je kunt het meer algemene webinar ‘Hoe kom je als gezin de coronaperiode door?’ terugkijken tot 30 mei 2020. Of meld je alvast aan voor ons webinar ‘Help, ik ontplof!’ op dinsdag 6 oktober.

 

Wil je meer weten over de landelijke corona-maatregelen en die van het CJG Haarlemmermeer, lees dan het corona-nieuwsbericht.

 

Heb je vragen over opgroeien en opvoeden? Neem dan contact op met het CJG Haarlemmermeer via telefoon 023 – 55 41 588 of het online contactformulier.