Webinar Help je kind de scheiding door!

Een scheiding heeft een grote impact. Zeker als er kinderen in het spel zijn. Gelukkig kun je zelf veel doen om je kind te begeleiden tijdens het proces van scheiden. Maar hoe pak je dat aan als je zelf met alle emoties door zo’n pittige periode heen gaat? Kinderpsycholoog en ervaringsdeskundige Tischa Neve vertelt je er meer over in het gratis webinar Help je kind de scheiding door.

In dit webinar geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve tips om kinderen goed te begeleiden tijdens het proces van een scheiding. Tischa is naast deskundige ook ervaringsdeskundige, als kind zijn haar ouders gescheiden en de manier waarop dat ging heeft een behoorlijke impact gehad op haar leven. Zelf is ze sinds begin 2017 ook gescheiden, dus zij heeft het hele proces met haar ex en zoontje Dim ervaren. Wat zij nu anders heeft gedaan en doet dan hoe het bij haar vroeger is gegaan, deelt ze ook met je in dit webinar.

Inhoud webinar Help je kind de scheiding door

  • Hoe vertel je het je kinderen?
  • Hoe ga je om met hun emoties? En die van jezelf?
  • Welke dingen zijn essentieel om te doen in zo’n proces met kinderen?
  • Hoe zorg je dat jullie kinderen zonder al te veel kleerscheuren door de scheiding heen komen?

Ben jij gescheiden, zit je midden in een scheiding of denk je eraan en wil jij zorgen dat jouw kinderen zo goed mogelijk door en uit jouw scheiding komen? Meld je dan aan om dit webinar bomvol inspiratie en tips te bekijken.

Gericht op ouders met kinderen tussen de 2 en 15 jaar.

Dit webinar was van 9 augustus 2022 tot en met 10 januari 2023 kosteloos te bekijken.

 

Bekijk ook onze themapagina’s over scheiden:

Benieuwd naar onze andere webinars? Bekijk de webinar-agenda.