Webinar Mediaopvoeding voor ouders terugkijken

Kind kijkt naar tv-scherm

Heb je de gratis online workshop (webinar) over mediaopvoeding gemist? Geen nood: een maand lang kun je dit webinar terugkijken.

Het webinar ‘Mediaopvoeding, hoe dan?’ met tips over schermgebruik en schermtijd werd tijdens de Week van de Opvoeding op dinsdag 8 oktober om 20.30 uur gepresenteerd door Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige. Tijdens deze online workshop gaf zij tips over hoe je jouw kind het beste kunt begeleiden bij het gebruik van telefoons, tv’s en andere schermen en hoe je hierover afspraken maakt. Het webinar werd georganiseerd door CJG Haarlemmermeer en is speciaal bedoeld voor ouders met kinderen van 1 tot 12 jaar.

Kijk nu het webinar Mediaopvoeding terug

Kwam het tijdstip jou niet uit en ben je je vergeten aan te melden? Klik op de link webinar ‘Mediaopvoeding, hoe dan?’ terugkijken. Vul je naam (of nickname) en e-mailadres in en ga akkoord met een paar (privacy)voorwaarden. Klik vervolgens op de afspeelknop. De online workshop duurt een uur en is tot 8 november 2019 terug te zien op laptop of tablet. Let op: het webinar is het beste te volgen met browser Google Chrome (Internet Explorer wordt niet ondersteund).

Hand-out met tips

Aan het eind van het webinar kun je de bijbehorende hand-out downloaden, zodat je de belangrijkste tips over bijvoorbeeld schermtijd en afspraken kunt nalezen. Klik hiervoor op ‘Download bestand’ aan het eind van de video.

Tips voor ouders van tieners

Heb je kinderen van 12 jaar en ouder, bekijk dan het webinar In gesprek met mijn kind over gamen en sociale media door Brijder en CJG Haarlemmermeer.

Toch nog een vraag?

Heb je een vraag over dit onderwerp of wil je dat iemand met je meedenkt? Neem contact op met CJG Haarlemmermeer.