Webinar Meebouwen aan zelfvertrouwen van kinderen

Heb je ons live webinar ‘Meebouwen aan zelfvertrouwen van kinderen’ gemist? Geen probleem: tot en met 4 november 2021 kun je dit gratis én in je eigen tijd terugkijken.

Het webinar ‘Meebouwen aan zelfvertrouwen van kinderen’ werd op 5 oktober 2021 kosteloos aangeboden door het CJG Haarlemmermeer. Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige, deed de presentatie. In dit webinar vertelde zij hoe het ontwikkelen van zelfvertrouwen werkt en wat je als ouder kunt doen om je kind hierbij te ondersteunen. Het webinar was speciaal bedoeld voor ouders en opvoeders met kinderen in de leeftijd van 1 tot 12 jaar.

Webinar terugkijken

Kwam het tijdstip jou niet uit en ben je je vergeten aan te melden? Klik op de link webinar terugkijken. De online presentatie duurt ongeveer 70 minuten en is in ieder geval tot en met 4 november 2021 terug te zien. Let op: het webinar is het beste te volgen met browser Google Chrome.

Persoonlijke vraag?

Heb je een persoonlijke vraag over opgroeien en opvoeden en wil je dat iemand met je meedenkt? Neem dan contact op met CJG Haarlemmermeer.