Webinar Meebouwen aan zelfvertrouwen van kinderen

In de Week van de Opvoeding organiseert het CJG Haarlemmermeer een webinar Meebouwen aan zelfvertrouwen van kinderen. Hoe help je je kind groeien? Hoe werkt het met het ontwikkelen van zelfvertrouwen? Wat speelt hierbij mee en vooral, wat kun jij als ouder doen? Meld je snel aan voor dit gratis webinar, op dinsdag 5 oktober 2021, gericht op ouders met kinderen van 1 tot 12 jaar.

Gratis voor ouders

In de eerste jaren van het leven van kinderen wordt een belangrijke basis gelegd voor hun zelfbeeld en zelfvertrouwen. Juist in deze jaren kun je kinderen veel meegeven om op te groeien tot zelfverzekerde personen met een reëel zelfbeeld, die weten dat zij er mogen zijn. Er speelt natuurlijk van alles mee wat van invloed is op de ontwikkeling van zelfvertrouwen, maar als ouder kun je hier een grote rol in spelen! Je kunt veel doen om hun zelfvertrouwen te maken of te breken. Belangrijk dus om je bewust te zijn van wat je doet en het gevolg daarvan, positief en negatief.

Inhoud webinar Meebouwen aan zelfvertrouwen van kinderen

Het webinar Meebouwen aan zelfvertrouwen van kinderen is bedoeld voor ouders met een kind in de leeftijd van 1 tot 12 jaar. Het CJG Haarlemmermeer organiseert het webinar in samenwerking met Tischa Neve, kinderpsychologe en opvoedkundige. Aan bod komen de volgende onderwerpen:

Hoe help je je kind groeien? Hoe werkt het met het ontwikkelen van zelfvertrouwen? Wat speelt hierbij mee en vooral, wat kun jij als ouder doen?

Dinsdag 5 oktober 2021, 20.00-21.00 uur*

Voor ouders met kinderen van 1-12 jaar

Kosten: geen

Presentatie: Tischa Neve, kinderpsychologe en opvoedkundige

Benodigdheden: computer, tablet of smartphone

AANMELDEN KLIK HIER

*Mocht het tijdstip van het webinar niet uitkomen, geen probleem! Als je je aanmeldt, ontvang je een linkje waarmee je het webinar nog een maand kunt terugkijken.

Chatten

Vragen stellen kan alleen tijdens de chat in de live uitzending. Je voornaam is zichtbaar voor anderen als je een vraag stelt via de chatfunctie. Als je dat niet wilt, geef je een verzonnen naam op.