Webinar Pubers zijn leuk

Puber met telefoon

Pubers in huis… Dat is voor velen best een uitdaging! Naast leuk en lief kunnen pubers namelijk ook onvoorspelbaar, onuitstaanbaar en emotioneel zijn. Aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Een beetje inspiratie bij al die uitdagingen is wel zo handig. Kinderpsycholoog en opvoedkundige neemt je in dit webinar mee in de wereld van je puber.

Inhoud webinar Pubers zijn leuk

  • Wat schuilt er achter het dwarse en stoere gedrag van een puber, wat maakt de puberteit voor een kind (en voor jou) zo lastig?
  • Hoe ga je daar als ouder mee om?
  • Welke manier van communiceren en benaderen werkt het beste?
  • Hoe kun je de lol (blijven) inzien van die worstelende puber?

In dit gratis on demand webinar geeft psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve je volop inspiratie om het leven met je puber (nog) leuker en gezelliger te maken! Een webinar vol eyeopeners, voorbeelden en praktische tips die je direct in de praktijk kunt toepassen. Tischa neemt je op een heldere, praktische en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met pubers.

Vind jij het leuk om eens helemaal in de wereld van een puber te duiken en tips te krijgen om het thuis (nog) leuker en makkelijker te maken? Meld je dan snel aan om dit webinar bomvol inspiratie direct te bekijken!

Dit webinar is van 1 maart 2022 tot 1 juli 2022 kosteloos te bekijken.

Benieuwd naar andere webinars? Bekijk de webinar-agenda.