Webinar terugkijken: Help, een puber in huis!

Webinar Help een puber in huis

Vanwege de verlengde lockdown is het webinar ‘Help, een puber in huis!’ van 18 mei 2020 weer actueel. Het webinar mogen we daarom opnieuw online beschikbaar stellen. Bekijk het webinar van vorig jaar kosteloos terug en doe je voordeel met alle tips en tools van kinderpsycholoog Tischa Neve.

 

Het webinar ‘Help, een puber in huis!’ werd op 18 mei 2020 georganiseerd door het CJG Haarlemmermeer, waarbij de presentatie in handen lag van Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige.

In dit webinar geeft Tischa Neve jou inspiratie om de (corona)tijd met je puber zo goed mogelijk door te komen. Want een puber in huis is voor velen normaal gesproken al best een uitdaging en nu helemaal in de anderhalve-metersamenleving waarin niet alles kan en mag.

In het webinar krijg je veel uitleg en tips, zoals:

  • Wat schuilt er achter het dwarse gedrag van een puber, wat maakt dat je puber pubert?
  • Welke manier van communiceren en benaderen werkt het beste?
  • Hoe maak je samen afspraken en stel je grenzen?
  • Hoe kom je samen de dagen thuis door?
  • Hoe zorg je ervoor dat je puber de coronamaatregelen serieus gaat/blijft nemen?

Reacties op het webinar

“Bedankt voor alle tips, erg waardevol geweest voor mij.”

“Dankjewel, voel me gesteund”

“Heel goed toepasbaar, we gaan ervoor”

Kijk het webinar terug

Klik op de link webinar terugkijken. De online lezing duurt iets meer dan een uur en is tijdens de lockdown terug te zien. Let op: het webinar is het beste te volgen met browser Google Chrome.

Andere webinars

Ben je nieuwsgierig naar onze andere webinars? Je kunt ook het webinar ‘Hoe kom je als gezin de coronaperiode door?’ terugkijken. Dit webinar werd georganiseerd aan het begin van de coronacrisis op 30 maart 2020.

Persoonlijke vraag?

Heb je een persoonlijke vraag over opgroeien en opvoeden en wil je dat iemand met je meedenkt? Neem dan contact op met CJG Haarlemmermeer.