Webinar terugkijken: Help, ik ontplof!

Heb je ons webinar over omgaan met emoties gemist? Geen probleem: tot en met 5 november 2020 kun je dit kosteloos terugkijken.

Het webinar ‘Help, ik ontplof!’ werd op 6 oktober 2020 georganiseerd door het CJG Haarlemmermeer, tijdens de Week van de Opvoeding. Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige, deed de presentatie. In dit webinar vertelde zij over herkenbare situaties waarbij emoties hoog oplopen en gaf daarbij tips en uitleg zodat je als ouder beter kunt omgaan met de emoties van je kind. Het webinar was speciaal bedoeld voor ouders en opvoeders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Inhoud van het webinar Help, ik ontplof!

  • Wat is de functie van emoties?
  • Waar komen die heftige emoties bij jou en je kind vandaan?
  • Waarom is het belangrijk om ontploffen te beperken?
  • Hoe hou je het behapbaar en verminder je ontploffen?
  • Hoe kun je goed reageren op heftig gedrag of heftige emoties van je kind?

Reacties op het webinar

“Fijn om te weten dat we niet de enige zijn!!”

“Heerlijk vlot, positief en helder.”

“Heel erg bedankt voor deze uitleg en tips. Ik kan er weer mee verder.”

Kijk het webinar terug

Kwam het tijdstip jou niet uit en ben je je vergeten aan te melden? Klik op de link webinar terugkijken. De online lezing duurt iets meer dan een uur en is tot en met 5 november 2020 terug te zien. Let op: het webinar is het beste te volgen met browser Google Chrome.

Persoonlijke vraag?

Heb je een persoonlijke vraag over opgroeien en opvoeden en wil je dat iemand met je meedenkt? Neem dan contact op met CJG Haarlemmermeer.