Webinar terugkijken: Hoe kom je als gezin de corona-periode door?

Tischa Neve CJG-webinar Hoe kom je met je gezin de corona-periode door

Heb je ons webinar over het doorkomen van de corona-tijd in de thuissituatie gemist? Geen zorgen: tot en met 30 mei 2020 kun je dit kosteloos terugkijken.

 

Het webinar ‘Hoe kom je als gezin de corona-periode door?’ werd op 30 maart gepresenteerd voor het CJG Haarlemmermeer door Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige. Tischa Neve helpt je op weg met ideeën hoe je ermee om kunt gaan nu werk, school en het gezin thuis allemaal samenkomt. Samen kijkt Tischa met jou naar de enorme uitdagingen waar je als ouder voor staat, maar ook naar de kansen die dit alles met zich meebrengt voor jouw gezin!

 

Reacties op het webinar

“Wat waardevol dit. Heel fijn. Heel erg bedankt!!!”

“super interessant om te luisteren dankjewel”

“hartstikke bedankt, heel nuttig.”

 

Kijk het webinar terug

Kwam het tijdstip jou niet uit en ben je je vergeten aan te melden? Klik op de link webinar terugkijken. De online lezing duurt iets meer dan een uur en is tot en met 30 mei 2020 terug te zien. Let op: het webinar is het beste te volgen met browser Google Chrome.

 

Persoonlijke vraag?

Heb je een persoonlijke vraag over opgroeien en opvoeden en wil je dat iemand met je meedenkt? Neem dan contact op met CJG Haarlemmermeer.