Webinar terugkijken: Hoe kom je als gezin de corona-periode door?

Tischa Neve CJG-webinar Hoe kom je met je gezin de corona-periode door

Vanwege de verlengde lockdown is het webinar ‘Hoe kom je als gezin de corona-periode door?’ van 30 maart 2020 weer actueel. Het webinar mogen we daarom opnieuw online beschikbaar stellen. Bekijk het webinar van vorig jaar kosteloos terug en doe je voordeel met alle tips en tools van kinderpsycholoog Tischa Neve.

 

Het webinar ‘Hoe kom je als gezin de corona-periode door?’ werd op 30 maart gepresenteerd voor het CJG Haarlemmermeer door Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige. Tischa Neve helpt je op weg met ideeën hoe je ermee om kunt gaan nu werk, school en het gezin thuis allemaal samenkomt. Samen kijkt Tischa met jou naar de enorme uitdagingen waar je als ouder voor staat, maar ook naar de kansen die dit alles met zich meebrengt voor jouw gezin!

Reacties op het webinar

“Wat waardevol dit. Heel fijn. Heel erg bedankt!!!”

“super interessant om te luisteren dankjewel”

“hartstikke bedankt, heel nuttig.”

Kijk het webinar terug

Klik op de link webinar terugkijken. De online lezing duurt iets meer dan een uur en is tijdens de lockdown terug te zien. Let op: het webinar is het beste te volgen met browser Google Chrome.

Andere webinars

Ben je nieuwsgierig naar onze andere webinars? Je kunt ook het webinar ‘Help, een puber in huis!’ terugkijken. Dit webinar werd georganiseerd voor het CJG Haarlemmermeer op 18 mei 2020.

Persoonlijke vraag?

Heb je een persoonlijke vraag over opgroeien en opvoeden en wil je dat iemand met je meedenkt? Neem dan contact op met CJG Haarlemmermeer.