Webinar terugkijken: Sociale druk en groepsdruk bij tieners

Heb je ons webinar over sociale druk en groepsdruk bij tieners gemist? Geen probleem: tot en met 3 juli 2021 kun je dit gratis én in je eigen tijd terugkijken.

 

Het webinar ‘Sociale druk en groepsdruk bij tieners’ werd op 3 juni 2021 kosteloos aangeboden door het CJG Haarlemmermeer. Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige, deed de presentatie. In dit webinar vertelde zij over herkenbare situaties waar sociale druk en groepsdruk bij komt kijken en wat ouders zelf kunnen doen om hun kind te ondersteunen. Het webinar was speciaal bedoeld voor ouders en opvoeders met kinderen in de leeftijd van 10 tot 16 jaar.

 

Inhoud van het webinar

Hoe zorg jij er als ouder voor dat je de sociale druk voor je kind niet te hoog maakt?

School, studie en sociale media staan in het teken van presteren en voldoen aan het ideale plaatje. Hoe begeleid je je kind hierbij?

Wat maakt dat tieners zo gevoelig zijn voor groepsdruk en hoe leer je je kind hiermee omgaan?

 

Reacties op het webinar

“Dank je wel, heb er veel aan gehad al”

“Waardevol webinar”

“Bedankt het was heel verhelderend”

 

Webinar terugkijken

Kwam het tijdstip jou niet uit en ben je je vergeten aan te melden? Klik op de link webinar terugkijken. De online presentatie duurt ongeveer 70 minuten en is tot en met 3 juli 2021 terug te zien. Let op: het webinar is het beste te volgen met browser Google Chrome.

 

Persoonlijke vraag?

Heb je een persoonlijke vraag over opgroeien en opvoeden en wil je dat iemand met je meedenkt? Neem dan contact op met CJG Haarlemmermeer.