Webinar Villa Pinedo voor ouders

Villa Pinedo, de plek voor kinderen van gescheiden ouders, organiseert op dinsdagavond 21 november een interactief webinar voor gescheiden ouders uit de regio’s Haarlemmermeer, Zuid-Kennemerland en IJmond. Kindertherapeut Marsha Pinedo geeft samen met Arne, één van onze ervaringsdeskundige jongeren, antwoord op de vraag hoe je schade door scheiden bij kinderen zoveel mogelijk kunt voorkomen.

 

Villa Pinedo is al sinds 2011 dé plek in Nederland waar kinderen van gescheiden ouders hun ervaringen delen en tips kunnen vragen aan ervaringsdeskundige jongeren. Villa Pinedo is er óók voor gescheiden ouders om hen bewust te maken van wat er in het hoofd en hart van hun kind omgaat. Zodat zij leren handelen in het belang van hun kind en erin slagen om met elkaar in gesprek te blijven én in een vroeg stadium tot goede afspraken te komen.

 

Wat is een webinar?

Een webinar is een laagdrempelige en interactieve online lezing, waarbij deelnemers vragen kunnen stellen via een chatvenster. Je kunt het webinar vanaf elke gewenste locatie met internet bijwonen, via een pc, laptop of tablet.

 

Webinar: ‘Hoe voorkom je dat kinderen beschadigd worden door echtscheiding?’

In één uur word je bijgepraat door Marsha Pinedo, oprichter van Villa Pinedo en kindertherapeut. Samen met ervaringsdeskundige Arne, vrijwilliger bij Villa Pinedo, zal zij antwoord geven op de vraag hoe schade door scheiding zoveel mogelijk voorkomen kan worden. Daarnaast krijg je tips en handvatten om je kind zo goed mogelijk te begeleiden in het scheidingsproces.

 

Aanmelden

Datum en tijd: dinsdag 21 november 2017, van 20.30 – 21.30 uur.
Aanmelden  kan via deze link. Werkt de inschrijfbutton niet? Klik dan op de link van het inschrijfformulier.
Mocht de tijd van het webinar jou niet goed uitkomen, meld je dan toch aan. Na afloop ontvang je namelijk een link om het webinar terug te kijken. Deze link blijft één maand actief.

 

Extra

De eerste 100 deelnemende ouders uit de drie bovengenoemde regio’s ontvangen na afloop gratis de module ‘Communicatie’ van de online workshop ’Scheiden is geen kinderspel’!